Selectie si plasare personal sanitar - asistenti medicali, asistente medicale - in Italia, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Grecia, Cipru

ITParteneri:

Locuri de munca

Prin ofertele curente pe care le promovam: Asistenti Medicali - Marea Britanie si Asistenti Medicali - Norvegia avem placerea sa oferim tuturor celor care au specializarea, pregatirea de Asistent Medical (Nurse) sau Infirmier (Care Assistant) sa lucreze pe baza de contract in cadrul sistemului de sanatate din Marea Britanie sau Norvegia. Ofertele de munca pentru asisteni medicali sint in cadrul atat cadrul caselor de batrani (Nursing Home sau Care Home) cat si in cadrul spitalelor private sau de stat cu care sintem in parteneriat.

Conditii de participare

Pot participa la acest program persoanele care au studiu de specialitate ca asistenti medicali sau care au experienta in ingrijirea batranilor. Experienta in domeniu precum si cunostiintele de limba straina constituie un avantaj, insa nu sint obligatorii. Persoanelor care nu cunosc limba Engleza sau Norvegiana la un nivel satisfacator, le putem oferi cursuri prin intermediul partenerilor nostri, organizate in cadrul Work Experience Academy

Salarizare / Costuri

Salariul oferit este de cuprins intre 6,19 GBP si 8 GBP pentru Infirmieri respectiv 9 GBP si 12 GBP pentru Asistenti Medicali in Marea Britanie. Cei care vor lucra in Norvegia vor avea sansa unui salar de start de 22,5 Euro pe ora! La acest salar sunt posibile bonusuri si indemnizatii pentru eventualele ore suplimentare!

Procesarea dosarului este GRATUITA pentru toate programele noastre, serviciile fiind platite direct de catre partenerii externi. Aplicantii vor fi responsabili doar pentru asigurarea banilor de buzunar necesar relocarii.

Cum ma inscriu in program ?

Pentru a putea lucra ca Asistent Medical in Marea Britanie sau Norvegia, consultantii nostri va vor ajuta in vederea obtinerii inregistrarii la insitutitia corespondenta Ordinului Asistentilor Medicali din Romania denumit NMC in Marea Britanie respectiv SAK in Norvegia

Cei care doresc sa lucreze ca si Asistenti Medicali (Nurse) sau Infirmieri (Care Assistants) in Marea Britanie sau Norvegia vor trebui sa se INSCRIE ONLINE in baza noastra de date. Un reprezentant al firmei noastre va va contacta in cel mai scurt timp pentru a va oferi toate detaliile si consultanta necesara.

De asemenea toti aplicantii vor trebui sa prezinte un cazier judiciar si adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia clinic sanatos - apt de munca.

Institutii si Ministere

Federatia Nationala a Colegiilor Asistentilor Medicali Profesionali italiana
Adresa: Via Agostino Depretis 70, 00184 Roma
Telefon: 0039.0646200101 ; Fax: 0039.0646200131

Ministerul Sanatatii italian
Direzione Generale delle Risorse Umane
e delle Professioni Sanitarie
- Uff. IV
Adresa: Via Giorgio Ribotta 5, 00144 - Roma
Telefon: 0039-06.5994.1 ; Fax: 0039 06 59942419

Ambasada Italiei la Bucuresti
Adresa: Str. Henri Coanda 9, 010667 Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 21 305.2100 ; Fax: +40 21 312.0422
Email: [email protected]

Consulatul General al Italiei la Timisoara
Adresa: Str. Putna nr. 6, Timisoara
Telefon: +40 256 408630 ; Fax: +40 256 221257
Web: www.esteri.it ; Email: [email protected]

   

Informatii generale

Profesia de asistent medical sau de moasa se exercita in unul din statele membre ale Uninii Europene numai de catre membrii organizatiilor corespondente Colegiului Asistentilor Medicali din Romania, NMC in Marea Britanie, SAK in Norvegia. Un solicitant roman de locuri de munca poate sa desfasoare activitatea de asistent medical in Uniunea Europeana daca este absolventul unui liceu si al unei scoli profesionale sanitare de 2-3 ani la una dintre institutiile de invatamant de stat sau particulare acreditate sau daca este posesorul unui certificat de echivalare a scolii postliceale sanitare in baza legii 797/1997, un atestat conform legii 609/1992 etc.

  Depunerea documentatiei necesare pentru obtinerea Certificatul de conformitate, eliberat de Ministerul Sanatatii Publice din Romania, in vederea obtinerii echivalarii diplomelor de studiu
  Fiecare solicitant de loc de munca in sistemul sanitar din strainatate trebuie sa cunoasca limba tarii in care va lucra, la nivelul B1-B2, conform normelor europene.

Alte informatii

Compania noastra impreuna cu partenerii externi se ocupa de toate procedurile legale in vederea obtinerii dreptului de munca si a unui statut legal in tara in care veti lucra. Pentru plasamentele in Marea Britanie, asiguram suport atat pentru varianta yellow card - blue card prin cursuri NVQ cat si varianta Self Employed - Limited Company care este la ora actuala cea mai simpla modalitate pentru romani si bulgari de a intra in legalitate. Plasamentele in Norvegia, presupun obtinerea unui work permit de care se ocupa partenerii nostri externi. Exista angajatori care ofera cazare gratuita, insa in caz contrar, consultantii nostri va vor gasi cea mai convenabila cazare pentru dvs. In aceasta situatie, costul cazarii va trebui suportat de catre fiecare aplicant in parte, el putand varia intre 200 si 400 de euro pe luna. Recomandam sa aveti asupra dvs bani de buzunar suficienti pana la incasarea primului salar

De asemenea compania noastra dispune de un serviciu dedicat pentru Customer Service care asigura bunul mers al contractului pe toata perioada de desfasurare a colaborarii cu firma noastra. In cazul in care conditiile de angajare nu corespund asteptarilor dvs sau pur si simplu nu va puteti adapta la locul de munca datorita colectivului sau oricarui alt motiv, compania noastra va poate asigura o relocare la un alt client in decurs de doar cateva zile din momentul cand ne veti solicita acest lucru

Documente solicitate in Romania

Documente necesare obtinerii Certificatului de Conformitate din Romania

Persoanele interesate, care sunt in posesia titlurilor de studii (Certificat de promovare a testelor nationale, Diploma de bacalaureat, Certificat de absolvire a scolii postliceale, Diploma de licenta, Diploma de master etc) obtinute in Romania pentru care se intentioneaza solicitarea recunoasterii profesionale in Italia, trebuie sa se adreseze direct autoritatilor romane competente pentru eliberarea Certificatului de conformitate (vezi Directiva Europeana 2005/36/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 07.09.2005 referitoare la recunoasterea calificarilor profesionale). In cazul profesiilor sanitare autoritatea romana competenta sa elibereze Certificatul de conformitate este Ministerul Sanatatii din Romania. Detalii pe www.ms.ro sau la unul din telefoanele: +4-021-3072-600 respectiv +4-021-3072500.

Documente solicitate in Italia

Documentele necesare angajarii in Italia:

  Recunoasterea diplomei de asistent medical sau moasa de catre Ministerul Sanatatii din Italia
  Dovada inscrierii la Federatia Nationala a Colegiilor Asistentilor Medicali Profesionali italiana
  Act de identitate valabil
  Curriculum Vitae in limba italiana

Cei care au deja depuse actele la Ministerul Sanatatii de la Roma, pot fi asistati pentru ridicarea actelor de catre partenerii nostri in Italia! Apeland la serviciile noastre, timpul pentru eliberarea certificatului este mult mai scurt. In acest sens avem nevoie de:

  Documentul primit de solicitant la depunerea actelor
  Copie act de identitate valabil
  Scrisoare de delegare pentru depunere/ridicare documente catre Ministerul Sanatatii de la Roma

Cei care nu au depus inca actele la Ministerul Sanatatii de la Roma vor trebui sa trimita o cerere tip impreuna cu urmatoarele documente:

  Documentul primit de solicitant la depunerea actelor
  Copie act de identitate valabil
  Scrisoare de delegare pentru depunere/ridicare documente catre Ministerul Sanatatii de la Roma

Ministerul Sanatatii de la Roma va transmite informatiile legate de procedura de echivalare la adresa indicata de solicitant in cerere. Este, asadar, datoria titularului sa comunice cu rapiditate orice schimbare de domiciliu.

Intregul dosar trebuie sa fie prezentat la Ministerul Sanatatii italian (Ministero della Salute, Direzione Generale delle Risorse Umane e delle Professioni Sanitarie, Piazzale dell Industria 20, 00144 Roma), in fiecare zi de miercuri de la ora 9.00 la 12.00, sau in prima zi de luni din luna.

Documentatia prezentata nu va putea fi restituita.

prima pagina  |inregistrare in baza de date  |contact

locuri de munca asistenti medicali in Italia  | locuri de munca asistenti medicali in Statele Unite  | locuri de munca asistenti medicali in Marea Britanie  | locuri de munca asistenti medicali in Norvegia  | 
© 2008-2024 WorkExperience. Toate drepturile asupra textelor si imaginilor sunt rezervate.