Selectie si plasare personal sanitar - asistenti medicali, asistente medicale - in Italia, Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia, Grecia, Cipru

USParteneri:

Criterii de selectie

Principalele cerinte care trebuiesc indeplinite pentru a putea intra in program sunt:

  absolvirea scolii postliceale sanitare cu durata de 3 ani
  experienta curenta intr-un spital in domenii ca (dar nu limitat la acestea): Terapie Intensiva, Cardiologie, Medicina Interna, Chirurgie, Urgente, Ortopedie, Bloc Operator sau Obstetrica
  limba engleza nivel intermediar

Compensatii

Veti lucra in spital pe postul de Asistent Medical, programul normal de lucru este de 36-40 ore pe saptamana si orice program de ore suplimentare stabilit de angajator. Tariful salarial pe ora este de 21-34$ si orele suplimentare se platesc separat.

Aveti dreptul la 120 de ore de concediu platite si de bonusuri importante la finalizarea contractului.

Beneficii suplimentare

  Asigurare (medicala, asigurare de viata si stomatologica, raspundere profesionala si asigurare de compensare a lucratorilor fara nici o cheltuiala)
  Plan de pensii de 401(k)
  Bilet de avion platit din tara natala pana in Statele Unite
  Cazare (organizata inainte de sosire)
  Training permanent gratuit
  Bonusuri de recomandare
   

Etapele procedurii

1. Licenta NCLEX-RN

Examenul NCLEX-RN trebuie promovat pentru a primi licenta U.S. RN in baza careia veti avea dreptul de a profesa ca asistent medical in SUA.

NCLEX este un test pe calculator cu variante multiple de raspuns ce acopera 5 arii din Nursing (Medicina Generala, Chirurgie, Pediatrie, Psihiatrie si Obstetrica). Noi va punem la dispozitie materiale de studiu precum manual, casete, CD-uri si va ajuta sa va pregatiti pentru sustinerea examenului.

Examenul NCLEX se sustine in Centrul de Testare din Londra.

2. Testul de limba engleza

Procesul de imigrare in SUA solicita sustinerea examenului IELTS (International English Language Testing System) sau a examenului TOEFL/TSE (Test of English as a Foreign Language/Test of Spoken English).

Asistentele medicale sunt programate sa sustina testul de limba engleza la un interval de 2 luni dupa promovarea NCLEX-ului.

Viza de Rezidenta Permanenta (Green Card)

Acest program va ofera d-voastra si membrilor familiei d-viastra viza permanenta de rezidenta (Green Card).

prima pagina  |inregistrare in baza de date  |contact

locuri de munca asistenti medicali in Italia  | locuri de munca asistenti medicali in Statele Unite  | locuri de munca asistenti medicali in Marea Britanie  | locuri de munca asistenti medicali in Norvegia  | 
© 2008-2024 WorkExperience. Toate drepturile asupra textelor si imaginilor sunt rezervate.